Tandfén kommer nog inte...

...den här gången... Troligtvis ligger tanden i magen och ingen känner sig direkt manad att hålla koll på när den kommer ut. Så istället en slant från tandfén fick det bli en pysseltidning och skumrakteter (som är detsamma som avlånga cocosbollar).

Vid besöket hos tandläkaren i dag så togs det röntgenbilder på tänder och överläpp. Ingen tandflisa i läppen och än så länge ser de permanenta tänderna bra ut. Den andra framtanden, som fortfarande sitter kvar, har ingen rot och kommer nog att lossna inom kort. Ingen belastning på framtänderna under en veckas tid och återbesök till tandläkaren om fem veckor. Vi ska även hålla koll på att inte den nya tänderna i underkäken ändrar färg.

Annars går det på som planerat, blodtrycket ligger stabilt och i morgon görs sista ökningen av medicinen. Efter det får vi se om det blir utskrivning redan i morgon eller först på torsdag.

Vi har fått en rumskamrat över natten, en 1½-åring som det ska tas prover på var fjärde timme - hela dygnet... Tack och lov att jag sover hemma i natt! Det är ganska trångt med två patientsängar och två extrasängar i ett rum som är anpassat för två patienter. Tydligen så ska de bara stanna en natt men vem vet, det kanske dyker upp en ny i morgon.

Nu är det dags att vika lite tvätt och sedan tid att lägga huvudet på kudden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0