Fem dagar kvar på dagis...

...har Alva. Sedan väntar ett långt sommarlov och därefter blir det skolstart till hösten. Alva ska gå i f-klassen Solen, tillsammans med 17 andra barn. Två trevliga "fröknar" som hon kommer få det jätte bra hos!

Alva var på återbesök till hjärtmottagningen i förra veckan. Allt såg ut som det skulle, dock har hennes kammare ett stelt rörelsemönster. Vi ska nu avvakta ytterligare sex månader till nästa återbesök. Om det ser lika dant ut så kommer hon att få en blodtryckssänkande medicin. Denna kommer att ställas in under en veckas tid och då får hon ligga inne på avdelning här i Uppsala.

Neutropenin kvarstår lika tidigare, har inte fått något besked om hur vi ska göra med detta. Hon drabbas helt klart av fler infektioner än andra jämnåriga barn, fast de tycker nog inte att det är så farligt då det oftast bara rör sig om öroninflammationer.

Alva sa till Mattias att det var tråkigt att hon inte skulle opereras mer, för det finns ju så roliga leksaker i Ronald McDonald-huset...

image29

Här ser ni en till som blivit stor! Hela sex månader har gått sedan den här damen kom till världen. En enkel tjej som är glad och nöjd för det mesta.
Till helgen som kommer ska Stella & Alva vara hos mormor och morfar på landet. Det är premiär med barnvakt för Stella men eftersom storesyrran är med kommer det hela gå galant!

Mattias och jag ska roa oss med att åka på bröllop i Karlstad-trakten - härligt!

Må så gott i sommarvärmen!

RSS 2.0