Uppdatering

Det var ju ett tag sedan sist... Här rullar vardagen på som vanligt. Vi har haft en tid med förkylningar och öroninflammation men nu är det helt klart på bättringsvägen! Förhoppningsvis får vi finare vårväder och då slipper vi alla elaka baciller. Tänkte bjuda på några bilder av våra tjejer, så ni själva får se hur utvecklingen går framåt.

image26

Stellas matdebut bestod i hemlagad morotspuré. Efter det har vi hunnit prova på potatis, broccoli och lite gröt. Huvudföda består dock i ersättning men intresse för mat finns helt klart!

image27

Stella på 4-månadersdagen - som ni ser är det en kopia av Alva, dock några storlekar större...


image28

Storasyrran i tjusig klänning lånad från kusin F! Som ni ser har även Alva vuxit, snart 6 år...

Snart är det dags för ett rutinåterbesök till hjärtmottagningen, vi har inte varit där på nästan ett halvår... Oj vad tiden går - sju månader sedan operationen. Alva mår fortsatt bra men visst är orken begränsad men ändock så mycket bättre än innan. Förhoppningsvis har hennes högerkammare hunnit återhämta sig, så att hon kan sluta med den vätskedrivande medicinen. Trombylet (blodförtunnande) får hon nog ha även framöver.

Nu är det teaterlek och trädgnagare som gäller på torsdagar och fredagar. Dessa är snart slut och kommer att ersättas av simskola - det ska bli spännande!

Må så gott allesamman, så hoppas jag att vi ses nu när värmen börjar komma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0