Sjukskrivning snart slut

I morgon är sista dagen på Alvas sjukskrivning. Veckorna här hemma efter hemkomsten från Göteborg har bara runnit iväg. I dag är det fem veckor sedan operationen och Alva har återhämtat sig otroligt väl. Senaste veckan har även den gamla vanliga Alva kommit tillbaka och det känns skönt.

I tisdags var vi förbi på dagis och hälsade på en stund. Kompisarna samlades i en klunga runt Alva och det var nästan att Alva blev lite blyg. I morgon, fredag, ska vi tillbaka igen för att visa bilder och berätta vad Alva gjorde när hon var i Göteborg.

Det har varit ytterligare ett återbesök på hjärtmottagningen (förra veckan) då allt fortfarande såg bra ut. Nu blir nästa mottagningsbesök först den 5 november. Däremellan tar vi prover minst en gång i veckan för att hålla koll på PK, som har legat stabilt hittills. I dag togs även vita med diff (där de kan se neutrofila) att ha som ett utgångsvärde för framtida jämförelser.

Vi håller tummarna för att det som är kvar av höstterminen inte ska vara lika fylld av infektioner som våren. Om så blir fallet så kommer de att omvärdera sitt beslut om att inte göra något åt neutropenin.

Annars rullar det på som vanligt. Jag (Jennie) kommer att jobba kommande två veckor för att därefter ta ledigt två veckor innan bebis beräknas komma.

Rapporteringen här på bloggen blir väl lite mer sporadisk framöver kan jag tro. Vi skriver lite till och från så fortsätt gärna att titta in då och då. När väl bebis anländer kan jag tänka mig att det blir en blänkare om det också ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0