Rapport från lekterapin

Farsan och Alva var nere vid skeppet i morse och skulle gå bort och kolla öppettider på lekterapin. I korridoren till terapin så har de en 50 meter lång uppritad löparbana och då skulle vi tävla. Alva vann givetvis men det som var allra bäst var att hon sprang hela sträckan utan att vila, detta med en ryggsäck som hoppar upp och ner hela tiden. När vi var framme och konstaterat att vi var tvungna att vänta till klockan 13.00 så sprang vi ett lopp tillbaka också.

Vid fråga tycker Alva att det känns mindre jobbigt att springa nu än innan operatione, superkul tycker vi.

Det har inte kommit någon vätska alls i påsarna hittils i dag och eventuellt så får vi ta bort dessa i morgon eller på onsdag, det skulle kännas rätt bra men vi får väl se.

Nu på eftermiddagen har vi äntligen kommit ner till lekterapin och det första Alva gjorde var att klä ut sig till prinsessa. I anslutning finns även något som kallas Lydias trädgård och det är en utelekplats med en lekstuga och ett förråd fullt med trehjulingar och annat skoj. Där var vi en stund och Alva cyklade runt och fick en dos friskluft, det var nog rätt skönt.

Kommentarer
Postat av: Håkan och Johanna

Härliga rapporteringar från Göteborg!
Lite orolig blir dock Håcke då Alvas löpförmåga kanske talar för att hon skippar boulekarriären till förmån för snabbare sporter.
För övrigt kan vi meddela att filmen "the bourne ultimatum" var kanonbra och vi längtar nu efter att få se "Shrek 3" med Alva.
Ha det bra/ H&J

2007-09-17 @ 17:12:37
Postat av: fam A

Vilken figther! Det är ni alla, förresten.. Skönt att läsa senaste inlägget, känner nästan vilken fart det gick med. Hoppas ni alla snart får möjlighet att njuta lite av Gbg utanför sjukhuset också. Har hälsningar till er från Jenny Sundelin (Lindström). C & F hälsar att Shrek 3 var jättebra och att bebisarna är jäättegulliga. Saknar er, kram

2007-09-18 @ 11:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0