Ingen op...

...i dag heller. När vi kom till sjukhuset i förmiddags mötte vi en annan familj vars barn skulle opererats som nr 1 idag men de fick uppskjutet. Då kändes det rätt så kört men när vi kom upp på avdelningen ville de avvakta och invänta svar från IVA. Det är där som det kör ihop sig, det saknas en sköterska på IVA och kan tyvärr inte ta emot fler patienter för tillfället.

När klockan var halv två-två fick Alva glukosdropp och ännu hade de inte hört något från IVA. Kirurgerna ville avvakta ytterligare men vid 3-tiden kom de och informerade att vi fick ställa in för dagen.

Alva är beräknad att gå ut som nr 1 i morgon igen och vi ska vara uppe på avd. strax efter sju. Nu får vi hålla tummarna för att det ordnar upp sig på IVA och att det blir av.

Som vanligt är Alva vid gott mod och har endast vid något tillfälle sagt att hon var hungrig. Hon fick 3 dl Coca-Cola samt en festis till frukost i morse, efter kl. 9 har hon inte fått någonting (fast föda senast igår kväll). Så länge hon är glad får vi också bita ihop.

Pannkakor beställdes till kvällsmat, så det fick hon såklart - med sylt och grädde! Mattias och jag har fått i oss lite lasagne - man har redan lessnat på kafeterians mackor och sallader...

Mer information i morgon alltså!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaa, det var väl en j..la otur! Tänk att det alltid skall haka upp sig på IVA. Hoppas att ni orkar ta nya tag imorgon igen, ja vad har ni för val förresten?! Dumma mig, men jag tänker på er!
Angåend maten, ni vet det säkert redan, men man kan köpa lunch på 1:a våningen,till ett fördelaktigt pris.
Massor av tankar,
Julia virrhjärna.

2007-09-05 @ 19:14:49
Postat av: mormor

Man blir ledsen när det inte funkar som man väntat, men om Alva är nr 1 imorgon då bör det väl bli av. Vi håller tummarna. Kram från mormor och morfar

2007-09-05 @ 20:01:30
Postat av: mormor

Man blir ledsen när det inte funkar som man väntat, men om Alva är nr 1 imorgon då bör det väl bli av. Vi håller tummarna. Kram från mormor och morfar

2007-09-05 @ 20:02:13
Postat av: Hanna Fontaeus

håller tummarna imorgon igen !!!
Kram Hanna

2007-09-05 @ 22:01:18
Postat av: fam A

Vad kan man säga..? Håller alla tummar. STOR kram.

2007-09-05 @ 22:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0