Fredagsmys

hade vi igår med godis, chips och läsk. Alva hade beställt cola light men dessvärre hade hon inte så mycket kvar av sin vätskeranson så det fick bli en halv deciliter bara... Den som spar han har. De vill hålla henne lite snålt på vätska, har väl egentligen inte fått veta orsaken till detta ännu - vi får fortsätta fråga.

Annars var det en bra dag igår. Började med ett besök till röntgen, där Alva fick ta bilder av hjärta och lungor stående men även liggandes på sida (detta är inte speciellt skönt). Eftersom jag inte får vara med i rtg-rummet (p g a bebis) så fick Alva sällskap av bsk Monica, som tyckte att Alva var en redig tös som klarade detta galant! Belöningen blev två klisterfigurer och ett kortspel.

På eftermiddagen var vi ner till skeppet (träskepp i entrén) där Alva klättrade så vi blev alldeles imponerade. Det märktes dock senare på em/kvällen att det tagit på krafterna för allt blir genast lite jobbigare och stubinen är lite kortare än vanligt.

Natten har varit lugn, mediciner och kontroller i vanlig ordning men inga andra konstigheter. Nu ska jag käka lite frukost och passa på att laga lite mat. Mattias och jag kommer lite i ofas när den som sovit i huset äter frukost vid 7-tiden och den som varit på sjukhuset äter först vid 9-10-tiden, båda är inte lika hungriga när det nalkas lunch.

Nu får vi se hur vi ska få denna dag att gå...

Kommentarer
Postat av: Frida, Thomas & Olle

Hej på er! Lite sen kommentar kanske, men det blev inte tid igår. Glad att läsa att hon gör framsteg hela tiden. Vilken tjej! Vi är helt imponerade. Beror inte vätskerestriktionen på risken för chylos? Hoppas helgen har varit och blir fortsatt lugn och behaglig för er alla tre.
Stor kram!

2007-09-16 @ 07:38:22
Postat av: Fam Törnros

En hälsning från ett regnigt Bälinge. Vi tänker på er jätte mycket. Ni har en fantastisk dotter!
Kram kram

2007-09-16 @ 21:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0