Första dagen i frihet

har liksom senaste veckorna spenderats mestadels på sjukhuset. Först med röntgen och kontroller på avdelningen. Tilldelning av mediciner för dagen och natten. Rtg visar lite, lite vätska på höger sida men det är nog inget att oroa sig för. Alva har även fått en ökad dos OxyNorm, då den tidigare sänkta dosen inte hjälpt mot smärtan. Alva har haft ont över vänster lunga vid andning i natt och inte sovit så mycket (= inte vi heller...). Ska även fortsättningsvis få Alvedon fyra gånger per dygn ett tag till. Vi håller tummarna för att kommande natt blir lugnare.

Sedan har det varit piratdag på lekterapin i dag. Först var det skattjakt med karta och allt. Därefter gjorde Alva en egen piratflagga, lapp för ögat och en pirathatt. Efter lunch spelade Tompa och Mackan piratsånger vid skeppet i entrén.

Duschning av Alva när vi kom hem och sedan slocknade hon i mammas säng ett tag. Nu ligger hon och kollar på "Fem myror...", ska nog ta och fixa lite middag.

Här i Göteborg har det regnat i dag - inget vidare.

Nya kontroller och provtagning i morgon, sedan får vi se vad vi gör av resten av dagen.

Kommentarer
Postat av: Gudrun

Det är bara 14 dagar sedan hon opererades så det är väl naturligt att hon kan ha ont. Hoppas att vi ses snart, Idag har vi haft en solig och fin höstdag här i Uppsala. Kram mormor och morfar

2007-09-19 @ 21:05:10
Postat av: Frida, Thomas & Olle

Helt fantastiskt! Vilka framsteg hon gör. Vi fortsätter hoppas på en så kort sjukhusvistelse som möjligt och likaså att Alva slipper ha ont.
Kramar!

2007-09-19 @ 21:35:40
Postat av: Hanna Fontaeus

Oh ,vad ni är tappra. och det känns så skönt att allt har gått bra. Hon har verkligen återhämtat sig bra.
Jag har börjat att plugga på Uppsala universitet så det har varit riktigt hektiskt här, (eller är fortfarande) så därför har jag inte hört av mig på länge. Tänker på er varje dag.
Om det fortsätter på detta sätt, kanske vi hinner med en mamma träff före jul.
Kram Hanna

2007-09-20 @ 09:12:30
Postat av: Fam. Runehagen/Andersson

Hej på Er! Vad skönt att det har gått så bra och vilken duktig och tapper tjej sen (och föräldrar:-)
Hoppas det fortsätter att gå bra och att ni får komma hem till Bälinge snart. Vi tänker på er!
Kram!

2007-09-21 @ 10:13:27
URL: http://www.famandersson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0