Samvårdsavdelningen...

är snäppet under IVA där vi bor på eget rum med personal utanför dörren. Kontroller görs kontinuerligt.

Problemet med lungorna har visat sig vara en lunginflammation och Stella har därför två sortes antibiotika som hon ska få under ett par dagar framöver. Vi fortsätter att jobba med maten, hon är en hejare på att suga men det har ju inte runnit till ordentligt hos morsan så vi kör amning i kombination med sondning (orkar inte både amma och koppas).  Så småningom, när antibiotikan börjat få verkan kommer hon troligtvis bli piggare och orka mer. Förhoppningsvis kommer vi kunna få permis så fort hon klarar av att försörja sig själv och då bara komma in för att få injektionerna. De har även tagit en blododling för att kolla om hon även har bakterier i blodet men denna har vi inte hört något om ännu.

I dag har hon sovit största delen av dagen, så vi får väl se hur pigg hon är i natt...

Alva & Mattias har precis åkt härifrån så nu är jag och Stella på egen hand men det ska nog gå bra med matning varannan timme - det var ju ett tag sedan sist.

Även fast vi är på eget rum så får man inte ha mobilen på men vi lyssnar av mobilsvar så fort vi får tillfälle. Kan dock läsa e-post och kommentarer på bloggen funkar ju också!

Det känns som om vi varit här i minst en vecka fast Stella firar två dygn i natt... Dagarna är långa och sömnen har i princip varit obefintligt men det blir lite annat (förhoppningsvis) när vi väl kommer hem.

Får se om jag får till någon mer bild på underverket under morgondagen, så håll utkik!

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: farmor

Tänker på er nästan hela tiden och hoppas, att ni snart får komma hem, så att man får se den lilla stjärnan, det var ett oväntat namn, men mycket vackert, när man har smakat på det ett tag.

Många kramar till er alla fyra från farmor och Jan-Erik

2007-11-19 @ 21:15:36
Postat av: fam A

Hej på er! Hela familjen har beundrat fröken Stella ikväll - ooh..! så söt (F sa samma sak när hon såg bilden på Mattias från Fars Dag, kul skoj va?)Det är så fiffigt med bloggen, tänkte det ofta när ni var i Gbg och nu är det ju också ett bra sätt att kunna få lite kontakt. Hoppas ni snart kan fara hem till Isgrenavägen och visa Stella var hon bor egentligen.. Många kramar så länge!

2007-11-19 @ 21:49:29
Postat av: Mimmi & Zacki

JIIIIPPPPPIIIEEE Det blevo en tjej till i tjejligan=)

Satt just i kväll o funderade om det hade blivit en Anderssonare till o kom ihåg Bloggen ifrån Alvas TCPC operation....

Ett jättegrattis från oss till ER o vilken gullunge hon verkar vara trots alla små obetydliga bekymmer, för det är väl inget annat än bara en lunginflammation??? Ja lite orolig är man ju.....

Jättekramar från oss i den där nervgas familjen i Åkersberga ( Ja vi heter ju Sarin - Forsberg)

2007-11-19 @ 21:59:28
Postat av: Hanna

hur kan man få det så tidigt? lilla stumpan, snacka om raket fart till verkligheten, på alla bemärkelser.
massor av kramar till er
Hanna

2007-11-19 @ 22:24:21
Postat av: Cina med Andreas

Hoppas Stella kryar på sig så hon får komma hem på riktigt - snart! Stora kramar till er alla!

/Cina med Andreas, AFF

2007-11-20 @ 09:10:14
Postat av: Pia C

Jag hade ju önskat er en helt vanlig normal förlossning och hemgång, så att ni får känna på hur det faktiskt kan vara. Nu blev det inte så, men ni verkar ändå vara vid rätt god vigör. Håller tummarna för att Stella snart piggnar till och får komma hem.

2007-11-20 @ 10:53:38
Postat av: Frida

Som sagt, visst hade också jag hoppats att ni skulle få en "normal" första tid. Nu har det ju visat sig vara ovanligt gott gry i familjen, det har ju inte minst storasyster visat, så vi håller tummar och tår att Stella kryar på sig snart och ni får komma hem.

Många kramar!

2007-11-20 @ 16:13:06
Postat av: Angelica

GRATTIS!!!
Vi hoppas att få se er snart med den lilla nya kusinen.

Många Kramar Angelica, M-O, Viggo & Viktor

2007-11-21 @ 11:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0