Provsvar

har kommit på de prover som togs i förra veckan. Det ser ut som tidigare, Hb är lite högt men det hänger ihop med hennes låga saturation. Leukocyterna är lite lägre än förra gången men det kan hänga samman med att hon hade en lättare infektion i kroppen vid provtagningen. De neutrofila ligger också lika som tidigare på 0,3.

Alltså har inga större förändringar eller förbättringar skett gällande Alvas neutropeni men vi får väl räkna med att det tar ett tag till innan det blir bättre.

Efter samtal med Göteborg i förra veckan så är det troligast att Alva får komma ner i slutet av augusti c:a v. 34-35 då verksamheten startar upp för fullt igen. Det finns visserligen en möjlighet om det är lugnt på avdelningen i mitten/slutet av juli att de kallar Alva med kort varsel. Det är svårt att veta vad man hoppas på... Även om vi har roliga semesterplaner under veckorna 30-33 så vore det trots allt skönt att få komma till Göteborg så snart som möjligt. Det är ju en 8-veckorsperiod som man får räkna med (på sjukhuset och hemma) och det vore ju skönt för Alva om hon hinner komma tillbaka till dagis och få någorlunda struktur på vardagen innan "bebis" kommer.

Alva har börjat längta efter sommarlov, fast nu är det bara drygt två veckor kvar för henne, tre för oss.

Hoppas att alla ni som redan har sommarlov får en skön ledighet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0