Intet nytt

Har inte så mycket information att komma med gällande operationen. "Vår" hjärtmottagning har haft kontakt med Göteborg och det verkar inte finnas möjlighet att pressa in Alva i schemat före sommaren. Det mest troliga är augusti i nuläget - precis under vår semester?!
Alva har ett återbesök inplanerat den 20 juni här i Uppsala, får se då om de vet något mer.

Det som är mest på gång hos oss just nu, är alla kalasplaner... I morgon, lördag, ska Alva ha sitt "kompiskalas". Då kommer tolv prinsessor och pirater att härja runt hos oss under två timmar - pust!

På måndag är det dags för det riktiga kalaset, då blivande 5-åringens släkt och vänner kommer under eftermiddagen. Alva är sååå förväntansfull!

Sköt om er och hoppas ni får en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Anna & Amanda

Hej på er!
Ja då är chansen nog ganska stor att vi ses nere i Gtb till hösten, vi har fått ett prel. datum 7 aug men mycket kan hända på vägen har vi insett. Vi skulle gjort vår TCPC nu på tis den 6, men de ringde i går och sa att operationen blivit inställd. Där står vi mentalt förberedda på vad som komma skall och barnvakt till storasyster mm,
när allt nu bara rasar samman.
Jag tycker det är märkligt att de får hålla på såhär och ställa in operationer gång på gång, hur mycket ska en familj orka??
Hoppas ni får en skön sommar och ett stor grattis i förskott till den blivande 5-åringen!!!
Kram Anna & Amanda

2007-06-01 @ 11:23:59
Postat av: Mormor

Tack för ett fint 5 års kalas där vi fick träffa både släkt och vänner. Fint väder och Alva verkade vara i fin form fast hon gick på pencilin för sina öron. Hoppas det fina vädret håller i sig samt att ni får besked snart från Göteborg när op skall
bli.
Kram från mormor och morfar

2007-06-06 @ 21:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0