Sommarlov!

Nu är det äntligen dags för Alva att få sommarlov! I dag går hon sista dagen på dagis och börjar åter igen den 20 augusti. Då blir det på en ny avdelning, Röd, där det bara går 5-åringar.
Sista dagen avslutas med ett besök i Pelle Svanslös hus tillsammans med resten av barn och personal som inte fått sommarledigt ännu.

I eftermiddag bär det av hem till farmor och Jan-Erik i Upplands Väsby, där Alva ska vara till fredag eftermiddag. Sedan blir det en mellanlandning hemma i Bälinge innan det är dags att åka ut till mormor och morfar på landet under söndagen. Medan mamma och pappa jobbar sista veckan (v. 29) får Alva hjälpa morfar att bygga färdigt lekstugan!

Helgen har tillbringats i Frändefors hos farfar och Birgitta under tiden som pappa och mamma var på bröllop i Dals Rostock (utanför Mellerud).

Igår hämtade vi Alvas rulle och fick även lite nålträning hos Aggi på hjärtmottagningen. Alva var jätteduktig med nålen, den här gången kunde hon t o m ha nålen direkt mot armen (utan skyddsröret på)! Nu ska vi fortsätta att träna hemma och nästa gång (om fem veckor) så är tanken att vi ska sticka och ta prov på riktigt.

PS. Om ni fortfarande har problem att lämna kommentarer kan det vara en inställning i er webläsare som behöver ändras.
Gå in på "Verktyg" och "Internet-alternativ". Klicka på fliken "Sekretess" och sedan på knappen "Platser", under "Webplatsens adress:" skriver du: www.blogg.se och klickar sedan på "Tillåt". Då bör ni fortsättningsvis inte få några problem med att bilden med koden inte syns. DS

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt med sommar lov. Vi har det också, fast Stefan är och hjälper en kompis att bygga ut huset, så det är jag och barnen, som vanligt!
Varför tränar Alva nålstick?
Hoppas att ni får ett skönt lov, skall ni göra något speciellt?
Vi skall till Västkusten en vecka, mitt i V 30-31. Så hoppas så klart på bra väder tills dess.
Kram Hanna Fontaeus

2007-07-11 @ 14:32:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0