UNT på besök

I dag har Alva varit hemma från dagis då en medicinreporter från UNT, Åke, tillsammans med fotografen Pelle kom på besök. Åke skrev lite om Alva i våras och ska med denna artikel göra en liten uppföljning och skriva lite mer om medfödda hjärtfel. 1½ timma var de här och pratade med Alva och mig. Alva var lite svårflirtad till en början men kom sedan igång och visade upp hela registret - hoppar, snurrar, skutt och spring. Räkna till 70, visa bokmärken, fotoalbum och hur hon arrangerar inte-nudda-golv-bana i vardagsrummet - pust!

Stella sov nästan hela tiden, tittade upp emellanåt och fick vara med på bild tillsammans med Alva.

Så se till att läsa UNT söndag den 30 december, för då kommer reportaget att publiceras!! För er som inte har UNT kommer de säkert att lägga ut det även på nätet, www.unt.se

I morgon är det dags för Stella att besöka bvc för en vikt- och längdkontroll, nu får vi se om damen lagt på sig något sedan sist.

För Alvas del är det dagis i morgon och på torsdag är det luciafirande på dagis, generalrepetition för småbarnsavdelningen på dagen och sedan skarpt läge på kvällen för familjerna.

Snart börjar nedräkningen till tomten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0