Sista semesterdagen...

image13

var i och för sig i fredags, i morgon börjar allvaret igen. Ja, inte för Alva då som är sjukskriven och kommer att spendera första två dagarna hemma med mamma.

I natt kom vi hem efter att ha varit på semester sedan den 9 augusti. Vi började med att åka ner till Öresjö tillsammans med kusin Knas + föräldrar, där kusinens farfar och farmor har en stuga precis intill sjön! Detta var en mellanlandning då vi på fredagen drog vidare ner till Gällstad (Lager 157) för shopping och några timmar senare än längre söderut till Ullared och GeKå's. Efter ytterligare timmar i det gigantiska varuhuset och några tusenlappar fattigare övernattade vi i en stuga på campingen intill köpcentrat.

Lördag morgon kl. 8 gick båten från Varberg till Grenå och vi anlände till vår stuga i Pot Strandby (strax norr om Juelsminde på sydöstra Jylland) strax efter lunch.

En vecka har vi varit i Danmark, besökt Legoland (se bilden ovan), badat och shoppat tillsammans med M, G & A och allt har varit jättebra - om man bortser från att Alva fick vattkoppor... Hmm, vi kände en viss oro med tanke på den analkande operationen men som det känns nu verkar det ha stagnerat och hon har inte fått några nya koppor sedan i fredags. Jag ska ringa hjärtmott i morgon för att kolla att vi kan köra på som planerat.

Nu ska vi försöka hinna tvätta, städa och Alva ska genomgå några undersökningar och provtagningar de närmaste två veckorna, sedan är det dags att dra iväg igen.

På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Hanna Fontaeus

Skönt ändå att ha klarat av vattkopporna.
Ja, håll er hemma nu så ni får detta överstökat.
Vi hörs
Kram Hanna med familj

2007-08-19 @ 21:54:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0