Gotland runt...

image12

...har vi gjort under fem dagar. Vi har haft förmånen att bo i ett hus tillhörande ett par grannar till våra vänner F, T & O som bor vid Lummelunda Kanalen, strax norr om Visby - helt perfekt!

Vi har sett Burgsvik i söder till Langhammarshammaren på norra Fårö (se bild ovan). Givetvis har vi besökt Kneippbyn och Villa Villekulla. Alva har provat att dreja en skål vid Etelhems krukmakeri. En del shopping har vi hunnit med och avslutningsvis fick Alva prova på att slå ett mynt, gjuta en knapp och spinna en tråd vid en liten medeltidsinspirerad innergård innanför murarna.

Vädret har väl inte varit det bästa, dagen på Fårö regnadet helt bort. Lite sol har vi sett, så pass att Alva ville bada när vi stannade till i Ljugarn - dock inte så varmt i vattnet som hon önskat...

Trots att vi avverkade c:a 50 mil på Gotland, så finns det fortfarande mycket kvar att se. Förhoppningsvis har vi förmånen att få återvända till den vackra ön så småningom!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket Gotlands-race! Det låter som det vi har gjort sammanlagt under fem somrar... Blir lite Gotlandssugen när man ser den fina bilden på Alva på Fårö...blir nog en tripp nästa år. Vad skönt att ni äntligen fått en tid! Vi håller (åter igen)alla tummar!

2007-08-02 @ 15:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0