Första dagen avklarad

Då har vi klarat av den första dagen på sjukskrivningsperioden.  Tack och lov är vädergudarna på vår sida och solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen.

På förmiddagen besökte vi dagis, då de var ute på gården och lekte . Efter en timme bar det av hemåt igen och Alva fick prova sina nya kunskaper när det gäller att cykla utan stödhjul. Med lite träning några dagar till så sitter det nog. Hon cyklar längre sträckor (10-20 m) själv och ropar hjälp hela tiden, hon kan bromsa och sätta ner fötterna men det svåra är att starta.

På eftermiddagen var Alva bjuden på 5-årskalas till Hanna F men eftersom hon inte kunde vara med på kalaset, svängde vi bara förbi med en present och sa grattis. Vi får träffas mer en annan gång. Alva var självklart lite besviken men kunde mutas med lite gungning i lekparken och en grodbakelse till kvällsfika...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va kul att ni startat en blogg! Går in på hemsidan varje gång datorn är igång och plötsligt..! Vi är nog många som kommer att följa bloggandet med spänning när ni är i Gbg (o det blir nog kul att läsa om era hemmadagar också!)Känner igen beskrivningen av liten tjej som lär sig cykla. Väntade L när C skulle lära sig, vilket trots tyngden förmodligen var mer skonsamt mot ryggen än att springa bredvid cykeln.. Hoppas det fina vädret håller i sig nu när ni skall vara hemma. Stora kramar!

2007-04-03 @ 19:37:58
Postat av: Anna & Amanda

Hej Alva med familj! Vad roligt att ni har skaffat en blogg. Vi håller tummarna att ni får åka ner till Gtb på utsatt tid, vill inte höra om några fler inställda operationer!

Vi har ännu inte hört något om vår Tcpc för Amanda utan vi går nu bara och väntar på besked.

Vi kommer följa er via bloggen och håller tummarna hårt, hårt att allt går som planerat.

Kram Anna

2007-04-03 @ 20:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0