Avd 95E

Så är nu inställningen av nya medicinen igång. Har på förmiddagen fått 2,5 mg Enalapril och ska öka med ytterligare 2,5 mg per dag till onsdag. Önskemålet är att hon ska ha en dos på 7,5 mg. Blodtryck kollas före och efter samt vid ytterligare tre tillfällen per dygn. Det är väldigt lugnt här i förhållande till våra tidigare sjukserfarenheter från Göteborg.

Fast lite dramatik måste man ju ha och om inte annat så får man skapa det själv... På väg till affären vid ing. 70 körde Alva omkull på sin sparkcykel, slog i munnen i golvet och fick en stor glugg i överkäken... Visserligen en mjölktand som redan var lite, lite, lite lös tidigare men ändå. Den andra tanden fick sig också en "kyss" och trycktes upp i tandköttet, lite sår på insidan över- och underläpp och blodvite såklart. Nu får vi ringa till tandläkaren för att försöka få en tid för rtg så att inte de nya tänderna blivit skadade.

I dag sover mamma med Alva och i morgon är det pappas tur, sedan turas vi tills det är dags för utskrivning - snart hoppas vi ;o)

Kommentarer
Postat av: Marléne

Hejsan!

Tänkte på er i helgen att det var dags för inställning av medicinen. Vilken otur att hon ramlade, hoppas nu att inte den nya tanden är skadad. Ha det bra! Vi hörs.

2009-01-27 @ 11:53:57
Postat av: Jennie

Hej Malle!Trodde kanske att du skulle dyka upp som gubben i lådan på avd men du är ju inte på området så ofta antar jag.

Ja hur det blir med tanden får vi se efter lunch. Alva fick en akuttid i dag, håller tummarna för att det ska vara ok. Återkommer med utförligare rapportering!

Tack för hälsningen!

Kram!

2009-01-27 @ 11:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0