Utskriven

Efter röntgen, div. kontroller och genomgång med dr Anastasia så blev till slut Alva utskriven. Hon har fortfarande lite, lite vätska kvar i höger lunga men det har inte fyllt på sig något sedan förra rtg. Nästa vecka ska vi på återbesök till vår egen hjärtmott i Uppsala.

Detta firades med lunch/middag på Jensens boefhus och mjukglassbuffé...

Nu har vi packat det mesta och städat vårat rum. Tåget går kl. 09.42 från Göteborg imorgon bitti. Det känns lite konstigt att ha väntat på denna operation i så många år och nu är det hux flux över efter bara tre veckor. Givetvis jätteskönt att allt har gått så bra men lite märkligt.

Alva är fortsatt sjukskriven t o m 12 oktober och jag och Mattias kommer turas om att vara hemma. Det kommer ju bli en del sjukhusbesök och provtagningar för inställning av hennes Waran som hon ska ha först och främst i tre månader. Har även några andra mediciner som troligtvis kommer att trappas ut så småning om.

Vi vill än en gång tacka för allt ert stöd som vi fått på alla de sätt! Vi kommer väl att fortsätta skriva så smått på bloggen men det blir väl ingen rapportering varje dag utan då det är något speciellt som inträffat. Fortsätt gärna att besöka den!

Må så gott och ta hand om varandra!

Kramar från Alva, Jennie & Mattias

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Zacki

Underbart! Vad glad jag blev, kommer NI att sitta på tåget hem i morgon och nypa varann i armen du o Mattias tro? Så som jag o Harri gjorde under de första milen på väg hem efter Zackis TCPC operation...
Njut av vardagen nu, den blir en helt annan och det kommer gå galant med Waranet, visst stick i fingret kan vara kusligt, men va de glömmer fort det onda o blir förvånade då de inte behöver göra flera pk-tagningar....
Hem o boa in Er nu för snart är det liv i luckan igen....Underbart säger jag bara...

2007-09-22 @ 00:05:16
Postat av: Frida, Thomas & Olle

Vilken underbar nyhet! Stort grattis och hurra till en superhjältinna!
Kramar!

2007-09-22 @ 11:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0