Tillbaka till avd 323

Nu har Alva fått lämna IVA och rullats ner på avd 323 igen, hon ligger i en sal med dygnet runt vak. Det troliga är att hon får ligga i det rummet i ett par dagar innan hon får hamna på ett eget rum, det är några saker som skall komma igång bara.
Magen skall komma igång och sedan vill de se till att hon syresätter sig tillräckligt utan hjälp av extra syrgas. Nu får Alva lite tillskott av syrgas men det är ganska vanligt att de behöver de så här tättt inpå operationen.

Allt går åt rätt håll och ser bra ut, dock så blev det lite jobbigt idag då Alva fick väldigt ont i sitt sår men det avhjälptes relativt snabbt med lite smärtstillande. Det var dock första gången vi var med om att hon visade att hon hade så ont så det var ganska jobbigt innan effekten av sprutan satte in.

Återigen måste vi tacka för alla värmande ord och tankar ni skickar via kommentarer, SMS och mail.
Vi börjar förstå att det kan vara mer frustrerande och oroligt för er som inte är med hela tiden och får samma information som vi får.

Kommentarer
Postat av: Julia

Heja Alva!
vilken duktig liten tjej, som tog sig ner på avdelningen så fort. Annie tyckte 3 rummet var jobbigt,för "bebisarna skrek så mycket". Hoppas att Alva har mer tur med rums kompisar!
Annie skall ner nu i veckan, och läggas in på kirurgen, för att byta knapp. Hopps att vi kan träffas då.
Kramar
Julia

2007-09-07 @ 21:59:15
Postat av: Hanna Fontaeus

REDAN! Vad skönt. Blir lite friare trots allt.
Kramar till er och trevlig helg.
(ja vi är jätte frustrerade på denna sidan, måste kolla hela tiden om det hänt nåt nytt :-) hos er ;-)

2007-09-07 @ 22:13:53
Postat av: Farfar och Birgitta

Vad skönt att allt fungerar som det ska. Så snart Birgitta blir av med sin förkylning kommer vi ner och hälsar på. Hoppas att det onda i såret ger sig så snart som möjligt. Krama om Alva från oss. Sköt om Er.

2007-09-08 @ 07:23:37
Postat av: Mormor

Skönt att höra, vi blev lite oroliga när det inte kom något meddelande på bloggen. Ni förstår nog att ni är i våra tankar hela tiden. Idag är det grått och trist väder i Uppsala. En bamsekram till Alva från mormor och morfar.

2007-09-08 @ 07:42:21
Postat av: Anonym

Gud så skönt att NI är på rätt väg nu...HA inte bråttom och krama om Alva försiktigt o säg till henne att hon är en liten hjältinna....
MInns ju precis hela vår resa, och jag lovar när NI väl är på väg hem så klämmer NI på varann och verkligen undrar om det är verklighet att Alva nu är kirurgiskt färdig, oron för mycket lär lätta och lyckan kommer vara total...Livet börjar NU, men visst det är fortfarande en liten guppig väg fram...
Hälsa personalen från oss.....
Kram MImmi & Zacki

2007-09-08 @ 08:37:05
Postat av: Fam. Berglind/Wik

Skönt att allt går åt rätt håll. Lilla gumman som hade ont. Svårt för oss att förstå vad ni går igenom och vilken lättnad det måste vara för er, nu är när op är över. Vi tänker på er hela tiden. Kramar från oss.

2007-09-08 @ 09:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0