Ny op-tid

Alva går ut som nr 2 i morgon och kl. 13 åker vi upp till op igen. Det blir klara drycker fram till kl. 09 i morgon bitti och därefter "svält".

Mattias är iväg och hämtar nya Descutansvampar och rena ombyten på sjukhuset. Vi har tvättat en omgång lakan så att vi kan bädda rent för natten - det är mycket att tänka på... (han kom precis tillbaka och Alva behöver visst bara duscha en gång till i morgon).

I dag har vi varit iväg till Freeport i Kungsbacka och fördrivit några timmar (ungefär som Barkarby outlet). Mattias har inhandlat ett par Björn Borg-badbrallor till beach -08...

Vi tackar för alla hälsningar och tumhållningar både via bloggen och SMS!


Kommentarer
Postat av: julia o Annie

Tänker på er!
massor av kramar
Julia o Annie.

2007-09-04 @ 17:08:06
URL: http://www.flickorna-friberg.com
Postat av: Eija Lindqvist

Jag blir snart en riktig hacker på data, så som man måste ändra inställningar för att få iväg något till er!! Annars blir det inte mycket vettigt gjort innan op, tänker på er hela tiden och hoppas, att morgondagen ska gå fort! Många kramar från farmor, Jan-Erik och Vincent.

2007-09-04 @ 17:54:58
Postat av: Familjen Jennlinger

Kära vänner! Anso och Jonna har varit hos oss idag, det var så mysigt. Vi pratade mycket om Alva och er, vill bara att ni ska veta att ni finns i våra tankar. Ni är en alldeles speciell familj, krama Alva från oss. Kramar till er oxå. Millan

2007-09-04 @ 18:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0