En vecka på dagis

hann det bli innan bacillerna kom och hälsade på. Feber med snuva och hosta under senaste veckan. Febern släppte på fjärde dagen men hostan är slemmig och håller i sig. Får starta upp med andningsmedicinen igen. Dagis är stängt på måndag så på tisdag gör vi ett nytt försök.

I dag, söndag, är det kalasdag. Först hos Alvas dagiskompis K och sedan ska vi hem till faster K som fyllt hela 35 år i veckan som varit.

Mattias håller som bäst på att ta hand om limrester i trappen men hjälp av ohälsosamt limborttagningsmedel. Förhoppningsvis blir det lättare att slipa av trappstegen efter detta, så vi kan få färdigt den så snart som möjligt. Även laminatgolvet i gillestugan har fått stryka på foten och ligger numera ute på gräsmattan och väntar på att bli sopsorterat. Plattan verkar åtminstone torr och ok.

Vi har även börjat att plocka upp säng, vagn och skötbord från källaren till bebis. Det är lite som ska tvättas och vädras och det är väl sådant pyssel som jag kommer roa mig med kommande dagar. I en ankomstgrupp på ett föräldrarforum på nätet har det redan börjat "ploppa ut" novemberbebisar, så vem vet (I wish...).

Hoppas att ni andra har det bra i höstmörkret. Passa på och mys, tänd ljus och gosa in er under en filt för snart är det vår igen!

Ta hand om varandra!

Kommentarer
Postat av: Ullis

Hallå där på andra sidan gatan! Tack för god mat i fredags. Använd "medlet" rätt nu ;). Hoppas bebis kommer snart, vi är nyfikna! Ha det bäst! Kram

2007-10-29 @ 23:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0