Hemma

Så var vi då hemma i Bälinge igen... Väskorna känns lite extra tunga att bära in och uppackning är aldrig speciellt kul.

Tågresan gick relativt bra, blev försenade en timme från Göteborg, något tekniskt fel. Håcke hämtade oss på stationen eftersom han varit bilvakt. Matshopping på hemvägen och sedan hem i full  hemåt för att laga middag. Över till vår snälla granne, som hjälpt oss med post och blomvattning (fast hon hann inte vattna).

Alva tycker det är skönt att vara hemma igen, har packat upp alla sina pysselböcker och lekt med barbies, äntligen har Ariel och prins Erik fått se varandra igen...

Nu väntar vi på att få höra från Alvas läkare om vad som planeras framöver. Skriver mer när jag har något nytt att förtälja.

Kommentarer
Postat av: Fam A

Hej!
Som vi har tänkt på er..
Kom hem för ngn timme sen, pratade m Gustav och hörde att ni var hemma igen. Förstår om det känns motigt. Kanske inte lika mycket för Alva som antagligen inte laddat så som ni, nu kan hon ju kanske planera för sitt 5-årskalas hemma. Eller åker ni snart ner till Gbg igen? Hörs senare, till dess en stor kram till er alla!

2007-04-18 @ 22:29:24
Postat av: Hanna Fontaeus

Nej, fy f-n. Efter denna väntan och när op. nu skulle bli av utan andra hinder så händer detta.
Varför blir det så, fick ni veta mer?

Hoppas att det inte är något allvarligt bara, så hon kommer att kunna op. senare.

Skickar tusen kramar från oss.
Hanna med familj

PS Oscar fick gips isf meccanot igår, känns ok. DS

2007-04-18 @ 22:29:56
Postat av: Anna & Amanda

Åh vad jag känner med er just nu!! Efter all er väntan på denna op. och så händer detta. Ja vad säger man...Hoppas innerligt att ni kan åka ner igen inom kort och få detta "överstökat".

Vi väntar fortfarande på svar från Gtb när det är vår tur för op. men det blir väl efter sommaren antar jag...

Tänker på er!

Kram Anna

2007-04-19 @ 17:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0