Äntligen...

...kom det samtal som vi så länge väntat på! I tisdags ringde de från Göteborg och meddelade att Alva har fått tid för operation den 4 september. I dag kom även kallelsen på posten så nu känns det mer definitivt (även om det kan bli uppskjutet i sista sekunden).

Alva blir sjukskriven fr o m 20 augusti och kommer således inte att börja på dagis som planerat, då det bara är två veckor kvar till nedfärd efter att vår semester är slut.

Nu börjar sakteliga uppladdningen åter igen. Logistiken med tågbiljetter, återbesök för öronkontroll, provtagning för att kolla neutropenin, planering för jobbfrånvaro etc.

Vi kommer i a f att kunna åka iväg till Danmark som planerat och det känns bra! Vi planerar att åka ner till Göteborg söndagen den 2 september, inskrivning på avd. 323 sker på måndag kl. 10.
Förhoppningsvis hinner vi klämma in ett besök till Liseberg också!

Nu får ni hjälpa till att hålla tummarna för att vi kommer iväg denna gång och att op verkligen blir av!

PS. Passar på att påminna om "Barnsjukhuset" TV4, kl. 20.30 söndag 5/8 - sista delen med Hampus som ska genomgå sin TCPC-op. Har ni missat några avsnitt så går de att se i efterhand på www.tv4.se DS.


Kommentarer
Postat av: Louise

Lycka till med operationen, skönt att ha fått ett datum nu men det är ju så jobbigt att man aldrig kan veta 100% när operationen verkligen blir. Håller tummarna för att den blir 4/9 som sagt.
Min son, snart 2 år, har "bara" VSD & behöver troligen inte opereras (inte än iaf). Vi bor i Göteborg så han går också på Östra Sjukhuset.
Vänlig hälsning Louise.

2007-08-03 @ 10:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0